Váraszó Község honlapja

Ma 2019. október 14, hétfő, Helén napja van. Holnap Teréz napja lesz.

Online

Jelenleg 18 vendég olvas minket

Fejlesztesek

Nyomtat PDF
Sample image

Képekkel alátámasztva mutatjuk be a fejlesztéseket, virágosítást, aszfaltozást. Egyik legnagyobb sikerünk a Polgármesteri Hivatallal szembeni telek megvásárlása volt, melyben a lakosság is segített.

 

 A központban lévő telek megvásárlása

 

A telken álló ház bontás alatt

Váraszó Község Önkormányzata megköszöni az alábbi személyeknek a segítségét, akik a buszmegállóval szembeni telek megvásárlásához hozzájárultak :

KÖSZÖNŐLEVÉL LETÖLTÉSE

Nem csak a lakosoknak, de az ide látogatóknak is bizonyára szemet szúrt a központban lévő romos állapotban lévő ház, amely ráadásul a forgalmat is veszélyeztette, hiszen korlátozta a szabad belátást a kanyarban. Mostanra az Önkormányzat és az adományozók segítségével sikerült megvásárolni, majd később lebontani; a mostanra önkormányzati tulajdonba került telken egy park kerül majd kialakításra.

Sokkal jobb a belátás a kanyarba

Köszönjük a példátlan összefogást és segítséget !


A Szabadság út aszfaltozása

A szabadság út egy részét, illetve a központi teret pályázati pénzből sikerült le aszfaltozununk. Az új útszakaszt egy kis ünnepség után adtuk át használatra.

Átadásra került a korszerű aszfalltal burkolt útszakasz
Készül a tér burkolása
 

Hidak felújítása, parkok virágosítása

Közmunkások segítségével az összes patakon átívelő fahidat felújítottuk, kicseréltük az elkorhadt deszkákat, javítottuk a meglazult rögzítéseket és lefestettük az átjárókat. Adományokból sikerült virágosítanunk nem csak a fahidakat, hanem a közhidakat is.
Ők segítettek a tér megszépülésében
Virágos híd
 
 

VÁRASZÓ KÖZSÉG REHABILITÁCIÓJA

Kapcsolat

A honlap talajdonosa Váraszó Község Önkormányzata
Váraszó Rákóczi út 1.
36/572-011
polgarmester@varaszo.hu
You are here: Kezdőlap