Váraszó Község honlapja

Ma 2020. augusztus 5, szerda, Krisztina napja van. Holnap Berta és Bettina napja lesz.

Online

Jelenleg 11 vendég olvas minket

Fejlesztesek

Nyomtat PDF
Sample image

Képekkel alátámasztva mutatjuk be a fejlesztéseket, virágosítást, aszfaltozást. Egyik legnagyobb sikerünk a Polgármesteri Hivatallal szembeni telek megvásárlása volt, melyben a lakosság is segített.

 

 A központban lévő telek megvásárlása

 

A telken álló ház bontás alatt

Váraszó Község Önkormányzata megköszöni az alábbi személyeknek a segítségét, akik a buszmegállóval szembeni telek megvásárlásához hozzájárultak :

KÖSZÖNŐLEVÉL LETÖLTÉSE

Nem csak a lakosoknak, de az ide látogatóknak is bizonyára szemet szúrt a központban lévő romos állapotban lévő ház, amely ráadásul a forgalmat is veszélyeztette, hiszen korlátozta a szabad belátást a kanyarban. Mostanra az Önkormányzat és az adományozók segítségével sikerült megvásárolni, majd később lebontani; a mostanra önkormányzati tulajdonba került telken egy park kerül majd kialakításra.

Sokkal jobb a belátás a kanyarba

Köszönjük a példátlan összefogást és segítséget !


A Szabadság út aszfaltozása

A szabadság út egy részét, illetve a központi teret pályázati pénzből sikerült le aszfaltozununk. Az új útszakaszt egy kis ünnepség után adtuk át használatra.

Átadásra került a korszerű aszfalltal burkolt útszakasz
Készül a tér burkolása
 

Hidak felújítása, parkok virágosítása

Közmunkások segítségével az összes patakon átívelő fahidat felújítottuk, kicseréltük az elkorhadt deszkákat, javítottuk a meglazult rögzítéseket és lefestettük az átjárókat. Adományokból sikerült virágosítanunk nem csak a fahidakat, hanem a közhidakat is.
Ők segítettek a tér megszépülésében
Virágos híd
 
 
You are here: Kezdőlap